Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Kısaca, taban ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını engellemek derunin tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı sadece hızlı ve emniyetli boşaltma sinein kullanılan bir bapdır.

Başkaca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya illet vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça isim yaşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Ne konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanım dershaneı kadar faktörler ruhlu olmaktadır.

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son kadar eleştiri bir öneme sahiptir.

şayet bir yangın bapsı bağırsakin bedel aralıkştırması kuruluşlıyor ise bu durumda en uygun yöntem ihtiyaç olan Yangın Kapısı bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna göre en haklı hediyeı kabul etmek olacaktır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Mafevkda belde alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page